Aktuelt

Vårt miljøfokus 

Vi jobber kontinuerlig for å minimere vår miljøpåvirkning og bli grønnere i alt vi gjør. Her er noen av skrittene vi foretar for å redusere vårt karbonavtrykk og sikre en mer bærekraftig fremtid.

Materialer

Både gulv- og takmaterialer er nøye utvalgt med tanke på økologisk fotavtrykk. I tillegg er materialene vi velger slitesterke, noe som reduserer behovet for hyppige utskiftninger. 

Avfallssortering og returordninger

Vi jobber aktivt for å sortere og resirkulere avfallet på en forsvarlig måte. Vi oppmuntrer til returordninger når vi bytter ut produkter med nyere varianter og sikrer at de blir håndtert på en måte som minimerer negativ miljøpåvirkning.

Produkter med dokumentasjon

Vi er stolte av å tilby produkter som ikke bare oppfyller strenge miljøstandarder, men også leverer kvalitet og levetid. Våre produkter dokumentasjon som viser hvor miljøvennlige de faktisk er, slik at du som kunde kan føle deg trygg på det vi leverer og ta en informativ beslutning.

Miljøfyrtårn

Vi er stolte av å være sertifisert som Miljøfyrtårn! Vi jobber aktivt for å redusere vår miljøbelastning og implementere grønne praksiser på arbeidsplassen.Denne sertifiseringen er et bevis på vår jobb for å minske klimaavtrykket og legge til rette for bærekraftige vaner. 

Solenergi

Vi har også installert solenergi på taket vårt. Solcellepanelet produserer nok energi til å dekke vårt årlige strømforbruk. Dette er noe som ikke bare reduserer vårt energiforbruk fra ikke-fornybare kilder, men det gjør oss også mindre avhengige av tradisjonell strømproduksjon.


Fremtidsrettede valg

Vår forpliktelse til miljøvern strekker seg inn i våre fremtidige planer. Vi vil fortsette å velge de mest miljøvennlige alternativene for materialer, teknologi og strategi. Vårt miljøfokus er mer enn bare ord. Det er en integrert del av vår virksomhet og vi vil fortsette å finne innovative måter å redusere vår miljøpåvirkning.

Share it on social media

Husk å sjekke taket før du investerer i solceller

Bestill gratis befaring

Beskytt undergulvet ditt med herdeplast

Herdeplastbelegg er en super løsning for å beskytte undergulvet, enten det er laget av betong eller annet materiale.  I denne artikkelen ser vi nærmere på hva herdeplast er og hvorfor det er så effektivt.

Se mer

Nytt tak og solceller på eget bygg

Solceller er den perfekte løsningen for å produsere egen energi på en miljøvennlig måte, samtidig som du reduserer energikostnadene dine. Hvis du har et flatt tak på ditt bygg, har du et stort potensial. Hvorfor ikke utnytte flaten og gjøre den om til en smart investering? Det gjorde vi!

Se mer

Fremtidens tak

Hvis du ser på et flyfoto av byen, vil du nok legge merke til en overveldende mengde flate, svarte tak – spesielt på næringsbygg og boligblokker. Men et tak kan brukes til mye mer enn bare som en beskyttelse mot vær og vind.

Se mer