Aktuelt

Beskytt undergulvet ditt med herdeplast

Herdeplastbelegg er en super løsning for å beskytte undergulvet, enten det er laget av betong eller annet materiale.  I denne artikkelen ser vi nærmere på hva herdeplast er og hvorfor det er så effektivt.

Hva er herdeplast?

Herdeplast herder og stivner gjennom en kjemisk reaksjon når komponentene blandes der belegget skal installeres. Resultatet blir et skreddersydd belegg med utmerket heft og en tett, fugefri overflate uten porer.

Til tross for lav tykkelse (som oftest mellom 1-3 mm), tåler herdeplastbelegg store belastninger. Du har muligheten til å velge produkter med spesifikke egenskaper og tilsetninger, slik at belegget tilpasses dine spesifikke behov, som for eksempel slitestyrke, sklisikkerhet eller estetikk. 

Fordeler med herdeplast

Herdeplastbelegg er designet for å tåle tøffe forhold, noe som gjør det til en utmerket løsning for områder med høy trafikk eller eksponering for kjemikalier.

Miljø

Mye har skjedd med miljøkravene de siste årene. Herdeplast beleggene er også tilpasset dagens krav. Produkter som tidligere inneholdt kjemikalier A-20 listen er nå byttet ut med mer miljøvennlige alternativer. Det foreligger nå EPD-dokumentasjon på produktene, noe som gjør dem godkjent til bruk på Breeam og andre miljø sertifiserte byggeprosjekter.


Helhetlig sett vil et fungerende herdeplastbelegg hindre at kjemikalier trekker ned i gulvet og skader miljøet. I tillegg reduserer slitasjen på undergulvet, noe som igjen minsker behovet for utbedringer av betongen. Flere alternative produkter har begrenset levetid og må byttes ut i sin helhet etter utløpt levetid. Dette har medfører høyt Co2-utslipp ved destruering og produksjon av nye produkter. Herdeplastbelegg har lang levetid, og kan lett friskes opp derom det blir slitt med f.eks et nytt lag med lakk, kanskje også i en ny farge dersom dette er ønskelig. Dette gjør at produktet vil vare svært lenge og sikrer lav miljøforurensing gjennom hele livssyklusen. 


Herdeplast til alle behov

Vi tilbyr et bredt spekter av herdeplastbelegg fra flere anerkjente leverandører for de fleste bruksområder. Uansett hvilken type belastning gulvet ditt vil bli utsatt for,  finner vi en løsning som passer ditt behov. 

Share it on social media

Husk å sjekke taket før du investerer i solceller

Bestill gratis befaring

Nytt tak og solceller på eget bygg

Solceller er den perfekte løsningen for å produsere egen energi på en miljøvennlig måte, samtidig som du reduserer energikostnadene dine. Hvis du har et flatt tak på ditt bygg, har du et stort potensial. Hvorfor ikke utnytte flaten og gjøre den om til en smart investering? Det gjorde vi!

Se mer

Fremtidens tak

Hvis du ser på et flyfoto av byen, vil du nok legge merke til en overveldende mengde flate, svarte tak – spesielt på næringsbygg og boligblokker. Men et tak kan brukes til mye mer enn bare som en beskyttelse mot vær og vind.

Se mer

Vårt miljøfokus 

Vi jobber kontinuerlig for å minimere vår miljøpåvirkning og bli grønnere i alt vi gjør. Her er noen av skrittene vi foretar for å redusere vårt karbonavtrykk og sikre en mer bærekraftig fremtid.

Se mer