Tak

Tak

Gulv og Tak er en av regionens største på taktekking og legging av flate tak. Vi holder til på Forus, mellom Sandnes og Stavanger, og er spesialister på å sørge for at du lever tørt og godt under tak levert av oss. Og hos oss kan du få inntil 20 års garanti på nye tak.

Alle takene vi leverer, monterer og renoverer er skreddersydd for det tøffe norske klimaet. Vi har sett det meste av hva været gjør med tak, og vet å levere kvalitet som holder tett.

Med et stort leverandørnettverk kan vi også levere alle typer grønne tak. Det være seg tak med torv, eller sedum. Torv og sedum er bra for å beskytte taket, og gir taket et mer spennende, dekorativt og «grønt» preg. Her er mulighetene mange, og du er hjertelig velkommen til å slå av en prat for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

Nybygg

Vi er store på nybygg, og samarbeider med flere av de største bolig- og kontorutbyggerne i området. Alt fra små prosjekter på noen få enheter, til store lagerbygg, byggefelt og kontorbygg, til sameier og boligbyggerlag. For å gi utbyggere størst mulig fleksibilitet, benyttes byggetidstekking, som også kan installeres som kombinert dampsperre i kompakt-tak.

Vi leverer systemer og membraner for de fleste typer tak, men i all hovedsak ønsker våre kunder flate tak. Om man ønsker kompakt-tak, eller tak med luftesjikt, vakum-tak, eller tak med redusert kjølebehov, så har vi produkter og taktekkere som ordner det beste resultat. 

Her er mulighetene mange, enten du er entreprenør, boligbygger, tømrerfirma eller tømrer. Vi har stor kapasitet og mange ansatte som gjør at vi er en god match for ditt prosjekt. Ta gjerne kontakt med oss for en prat med vår prosjektavdeling.

Renovering – Gratis og uforpliktende befaring og tilbud

Flate tak slites på en annen måte enn skråtak med takpanner, og etterhvert som årene går, så kommer en til et punkt hvor det er lurt å skifte taket. Heller før enn siden. En av våre eksperter kommer gladelig og gjennomfører en befaring, samt gir tilbud på å skifte ditt tak. På den måten får du en fastpris av fagfolk som kan tak, ut og inn.

Ikke bare skifter vi flate tak, vi har også mye erfaring med sløysrenner og andre spesialdetaljer. Eller har du kanskje lekkasje et sted som må fikses? 

Send inn din forespørsel, så har vi kontakt for finner et tidspunkt som passer for deg.

Ledig stilling

Gulv og Tak AS er alltid på jakt etter dyktige taktekkere.

Ta kontakt med Kristoffer Myklebust eller Njål Gramstad for mer informasjon.

Lurer du på noe?