Om oss

DSC_2969

Om Gulv og Tak

Gulv og Tak ble etablert av brødrene Myklebust i 1950 og er fortsatt en lokaleid bedrift med tredje generasjon Myklebust i ledelsen. Vi har kunder over hele landet og samarbeider med alt fra entreprenører og byggmestre, til bønder og boligeiere.

Vi kan faget vårt og er tett på utviklingen av nye produkter og metoder. Det er viktig for oss å ha god dialog med leverandører og samarbeidspartnere for å sørge for at vi holder oss oppdatert.

Gjennom årenes løp har vi fått prege en rekke næringsbygg, leilighetskomplekser, parkeringshus, gårdsbygninger, butikker og boliger i Rogaland. Men vi hviler ikke på tidligere resultater. Vi skal levere minst like bra i morgen som vi gjorde i går, enten det gjelder taktekking, membran, flytende gulv av epoxy, polyuretan og acyl, vanntetting eller reparasjon av mur og betong.

Gulv og Tak har spesialkompetanse på flere områder og kan gi opplæring, råd og veiledning. Vi tilbyr kurs i bruk av Thoroprodukter. Ta kontakt dersom dette er av interesse.

Stikk gjerne innom oss i Jakob Askelandsvei 1 i Sandnes, så kan vi snakke nærmere om hva vi kan hjelpe dere med.

Vi er kreative, faglig dyktige og løsningsorienterte. Vi har utstilling og vareprøver tilgjengelig.

Gulv og Tak er i stadig utvikling. Vi er alltid på jakt etter nye produkter og løsninger for å tilfredsstille våre kunders behov og trender og krav i markedet.

Som et resultat av dette kan vi nå også tilby gummibelegg for stall og dyretransport, microsement og takforvaltning.

«Vi lover å holde tett!»

Våre referanser