Gulv

Gulv til alle bruksområder

Gulv og Tak har et stort utvalg herdeplastbelegg for de fleste bruksområder. Vi leverer alt fra estetisk vakre designgulv til praktiske gulv for tungindustri og driftsbygninger, der slitestyrken er avgjørende. Uansett ønske og behov, finner du som regel det designet og den finishen og funksjonen du ønsker.

Vi leverer parkeringsbelegg og butikkgulv, belegg til næringsmiddelindustri, offentlige skoler og institusjoner, utvendige gulv, garasjegulv og steinbelegg. Produktene våre kan tilfredsstille ditt behov for gulv som er kjemikalieresistent, radontett, antistatisk, sklisikkert, fugefritt og lyddempet inntil 16dB. Et fugefritt gulv forenkler og reduserer rengjørings- og vedlikeholdskostnadene. Ca 80 % av kostnadene for et gulvbelegg ligger ikke i installasjonen, men i kostnader fra rengjøring og vedlikehold. Erfaringene vi har knyttet til oss gjennom å ha levert til flere forskjellige bransjer gjør oss styrket da vi kan komme med løsninger for flere forskjellige problemstillinger og behov. Vi ønsker å være en foretrukket aktør i bransjen og det skal du merke når du prater med oss.

Bred kompetanse og løsningsorienterte

Vi har bred ekspertise på området, og vårt fokus er å møte kunders behov og ønsker etter beste evne. Det å finne riktige løsninger krever kompetanse og det er noe vi besitter. Vår tette dialog med leverandører og samarbeidspartnere hjelper oss på dette området og vi er samtidig meget opptatt av å holde oss oppdaterte på utviklingen av produkter og metoder.

De fleste belegg kan også leveres med bindemiddel av epoxy, akryl eller polyuretan.

Kontakt oss her så kan vi hjelpe deg!

Våre referanser

Lurer du på noe?